Eläinklinikka Hakametsän kasvattajakerho

 

Ehdot ja säännöt

  1. Kasvattajakerhon jäsenen tulee olla Suomessa asuva ja Suomessa rekisteröitynyt kasvattaja. Kasvattajalla tulee olla Suomen Kennelliiton hyväksymä kennelnimi.
  2. Kasvattaja tuo kasvattamansa pentueen eläinlääkärintarkastukseen Eläinklinikka Hakametsään saadakseen pennuille pentureput ja lahjakortit.
  3. Kasvattaja suosittelee ensisijaisesti eläinklinikka Hakametsän palveluita kasvattiensa uusille omistajille.
  4. Kasvattajakerhon edut ovat henkilökohtaisia ja kasvattaja-alennuksiin ei voi yhdistää muita alennuksia.
  5. Hakametsän eläinklinikka pidättää oikeuden lähettää kerhon jäsenille sähköpostitse tietoa Kasvattajakerhon kampanjoista ja ajankohtaisista uutisista. Jäsenrekisteriä ei luovuteta eteenpäin. tietosuojaselosteen voi lukea kotisivuiltamme helppu.fi
  6. Hakametsän eläinklinikka pidättää oikeuden muuttaa kasvattajakerhon sisältöä ja ehtoja. Olennaisista muutoksista pyritään ilmoittamaan etukäteen sähköpostitse.

Edut

Eläinklinikka Hakametsän kasvattajakerhon jäsenenä saat kasvattajakerhon kampanjatarjouksia, pentureput ilahduttamaan uusia pennunomistajiasi sekä ammattitaitoisen asiakaspalvelun. Kasvattajakerhon jäsenille järjestetään myös koulutustilaisuuksia, joissa saat mm. mielenkiintoista ja ajankohtaista tietoa koirankasvatuksesta, koiran terveydestä sekä ruokavaliosta.

Kasvattajakerhon jäsenenä saat eläinlääkärin tekemän pentutarkastuksen yhteydessä pentureput annettavaksi pentujen mukaan uusiin koteihin. Repussa on mukana pennunomistajille lahjakortit. Kun annat lahjakortin luovutuksen yhteydessä pennun uudelle omistajalle, hän voi varata rokotusajat Hakametsän eläinklinikalle ja saa tehosterokotuksen yhteydessä 30€ arvoisen lahjakortin myymälämme tuotteisiin.

Liittyminen

Kasvattajakerhoon voi liittyä täyttämällä alla olevan lomakkeen tai käymällä Hakametsän eläinklinikalla täyttämässä kaavakkeen.

Kasvattajakerho liittyminen

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ajanvaraus

puh (03) 3143 6600

ma-pe 8-19.30, la 9-15

Palvelemme

Ajanvarauksella arkisin 8-19.30, lauantaisin 9-15

Päivystys lauantaisin 9-14

Poikkeavat aukiolot:

  •  

     

Osoitteemme

Sammon valtatie 7

33530 Tampere

(Navigaattoria käytettäessä Vipusenkatu 2)

Eläinklinikka Hakametsä
Sammon valtatie 7
33530 Tampere

helppu(at)helppu.fi