Palvelut

Hoidamme kaikki pieneläimet ammattitaidolla. Hyvin varustellut leikkaussalit, oma laboratoriomme sekä erikoislääkäripalvelumme toivottavat sinut ja lemmikkisi lämpimästi tervetulleeksi!

Klinikan ohessa on myymälä, jonne olemme valinneet kattavan valikoiman koirien ja kissojen päivittäisruokia sekä ruokavalioita lemmikin sairauden tukihoitoon. Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa ja auttaa sinua löytämään lemmikkisi jokaiseen elämänvaiheeseen sopivan ruokavalion. Mikäli lemmikille on kertynyt sen terveyttä haittaavaa ylipainoa, autamme ja tuemme sinua painonhallintaohjelman suunnittelussa. Yhteistyöllä pääsemme lemmikkisi hyvinvoinnissa parhaisiin tuloksiin!

Myymälästä löydät myös laadukkaat hoitotuotteet, ravintolisät, Hurtta-pannat ja valjaat sekä tietysti ihanat lelut, puruluut ja makupalat sekä kissoille ja koirille. Tule lemmikkisi kanssa yhdessä tutustumaan valikoimiin.

Voit varata lemmikillesi ajan eläinfysioterapeutin vastaanotolle tai kynsienleikkaukseen eläintenhoitajalle.

Maksutavat

Voit maksaa käteisellä, pankkikortilla, Visa Electron-kortilla sekä yleisimmillä luottokorteilla. Käytössämme on myös Resurs Bank rahoitus. Emme kirjoita pankkisiirtoja.

Vakuutukset

Meillä toimii LähiTapiolan, Agrian ja Pohjantähden suorakorvauspalvelu arkisin. Maksat lemmikkisi hoitokuluista vain omavastuuosuuden ja me veloitamme laskun loppuosan suoraan vakuutusyhtiöltä. Muistathan ottaa lemmikin vakuutustunnuksen mukaan.

Ajanvaraus

puh (03) 3143 6600

ma-pe 8-19.30, la 9-14

Palvelemme

Ajanvarauksella arkisin 8-19.30

Päivystys lauantaisin 9-14

Poikkeavat aukiolot:

  • pe 25.6. klinikkamme on suljettu

    la 26.6. klinikkamme on suljettu

Osoitteemme

Sammon valtatie 7

33530 Tampere

(Navigaattoria käytettäessä Vipusenkatu 2)

Eläinklinikka Hakametsä
Sammon valtatie 7
33530 Tampere
helppu@helppu.fi