Eläinlääkäripalvelut

Olemme toimineet Tampereen Hakametsässä jo 30 vuotta. Hoidamme kaikki pieneläimet ammattitaidolla. Hyvin varustellut leikkaussalit, oma laboratoriomme sekä erikoislääkäripalvelumme toivottavat sinut ja lemmikkisi lämpimästi tervetulleeksi!

Avarissa aulatiloissa on omat odotusalueet kissoille ja koirille. Myymälässämme on kattava valikoima hoitotuotteita, tarvikkeita, ruokia, leluja ja puruluita. Kaikki myymälämme tuotteet ovat läpäisseet tarkan arvioinnin – myymme vain itse hyviksi ja toimiviksi kokemiamme tuotteita ja tarvikkeita.

Klinikkamme välittömässä läheisyydessä on useita maksuttomia parkkipaikkoja.

Toimenpidehuoneita on varusteltu eri tutkimuksia varten, mm. silmä- ja ultraäänitutkimuksille on varattu omat huoneet ja korkealuokkaiset laitteet. Varsinaista potilashoitotyötä tehdään isolla sairaalaosastolla, jonka yhteydessä on kolme leikkaussalia ja potilasvalvomo. Kahdessa leikkaussalissa tehdään silmä- ja pehmytosakirurgiaa sekä tähystyksiä. Kolmas sali on nivel- ja luuleikkauksia varten. Hammashoidot tehdään omalla erillisellä osastollaan, jossa eläinlääkärillä on käytössä anestesialaitteistot, hammasporat ja hammasröntgen digikuvantamislaitteineen.

Heräämötiloja on kolmessa eri paikassa potilaan vaatiman hoidon tarpeen mukaan. Kissapotilaita varten on vain niille pyhitetty kissala. Päiväsairaalassa olevan kissapotilaan ympäristö pyritään tekemään kissalle mahdollisimman stressittömäksi. Vuonna 2016 olemme saaneet kissaystävällisen klinikan sertifikaatin.

Klinikalla on oma sisäinen laboratorio. Näytteet otetaan potilaskäynnin yhteydessä, ja lähes kaikki tulokset saadaan jo potilaan hoidon aikana. Ulkoisiin yhteistyölaboratorioihin tarvittavat näytteet lähtevät päivittäin.

Maksutavat

Voit maksaa käteisellä, pankkikortilla, Visa Electron-kortilla sekä yleisimmillä luottokorteilla. Käytössämme on myös Resurs Bank -rahoitus. Emme kirjoita pankkisiirtoja.

 

Vakuutusyhtiöiden suorakorvauspalvelut

LähiTapiola, arkisin klo 9.00-17.00
Pohjantähti,  arkisin klo 9.00-16.00
Agria, arkisin klo 9.00-16.30
IF, joka päivä 8.00-21.00
Pohjola Vakuutus, arkisin 8.00-18.00

Maksat lemmikkisi hoitokuluista vain omavastuuosuuden ja me veloitamme laskun loppuosan suoraan vakuutusyhtiöltä. Muistathan ottaa mukaan lemmikin vakuutusnumeron.

Ajanvaraus

puh (03) 3143 6600

ma-pe 8-19.30, la 9-14

Palvelemme

Ajanvarauksella arkisin 8-19.30

Päivystys lauantaisin 9-14

Poikkeavat aukiolot:

  • pe 24.6. suljettu

    la 25.6. suljettu

Osoitteemme

Sammon valtatie 7

33530 Tampere

(Navigaattoria käytettäessä Vipusenkatu 2)

Eläinklinikka Hakametsä
Sammon valtatie 7
33530 Tampere

helppu(at)helppu.fi