Tietoa meistä

Eläinlääkäripalvelu avattiin 1.9.1990 Aarikkalankadulla, jossa toimimme ensimmäiset 12 vuotta. Muutimme kivenheiton päähän Hakametsän liikekeskukseen 2002, ja vuonna 2013 tiloissa tehtiin perusteellinen remontti ja laajennus. Remontin myötä käytössämme oli 750 neliötä klinikkatilaa. Vuonna 2018 tuli tarve lisätilalle, jolloin klinikkaamme laajennettiin jälleen. Nyt käytössämme on lähes 900 neliön suuruinen nykyaikainen, toimiva ja korkeasti varusteltu pieneläinklinikka.

Klinikan omistajina ovat edelleen sen perustajaeläinlääkärit, jotka myös työskentelevät klinikalla. Omistus ja päätösvalta on näin ollen täysin yksityinen ja riippumaton, ja veromme maksamme Suomeen. Vuonna 2015 klinikkamme on saanut arvostetun avainlippu-diplomin merkkinä suomalaisesta työstä.

 

Tilojen remontin myötä uusimme myös klinikan ulkoasua ja mainontaa. Markkinointinimeksi nostettiin esille napakka ja toimintaa paremmin kuvaava Eläinklinikka Hakametsä. Tämän myötä uuden ansaitun ilmeen saivat myös yrityksen logo ja julkisivuteippaukset kyltteineen.

Meille on ensisijaisen tärkeää, että asiakkaat ja lemmikit viihtyvät asioidessaan Hakametsässä. Välillä potilaan tila on vakava ja omistajan huoli suuri. Hoitotilanteessa avainasemassa on ammattitaitoisen eläinlääkärin ja potilaan omistajan välinen yhteistyö ja ymmärrys. Näin saavutetaan paras hoitotulos lemmikin hoidossa.

Huolella hoitaen – siitä lupaudumme pitämään kiinni joka päivä!

Klinikkakierros

Avarat odotustilat laajenivat remontissa entisestään ja myös lemmikkitarvikemyymälä uusittiin, jotta saimme esille vielä kattavamman valikoiman hoitotuotteita, tarvikkeita, lemmikkienruokia, leluja ja puruluita. Kaikki myymälämme tuotteet ovat läpäisseet tarkan arvioinnin – myymme vain itse hyviksi ja toimiviksi kokemiamme tuotteita ja tarvikkeita.

Klinikkamme välittömässä läheisyydessä on maksuttomia parkkipaikkoja ja auton saa pysäköityä ihan sisäänkäynnin viereenkin tarvittaessa.

Potilaat otetaan vastaan tilavissa vastaanottohuoneissa. Arat tai levottomat potilaat voidaan ohjata odottamaan suoraan vastaanottohuoneeseen. Kissoille on oma odotusaula, johon koirilta on pääsy kielletty.

Kaksi hoitohuoneista on varusteltu silmälääkärin laitteistoilla.

Rauhallisessa ultraäänihuoneessa tehdään perustutkimusten, kuten kohtu- ja rakkoultrien lisäksi vaativia sisäelinten ja sydämen ultraäänitutkimuksia. Varsinaista potilashoitotyötä tehdään isolla sairaalaosastolla, jonka yhteydessä on kolme leikkaussalia ja potilasvalvomo. Kahdessa leikkaussalissa tehdään silmä- ja pehmytosakirurgiaa sekä tähystyksiä. Kolmas sali on nivel- ja luuleikkauksia varten.

Hammashoidot tehdään omalla erillisellä osastollaan, jossa eläinlääkärillä on käytössä anestesialaitteistot, hammasporat ja hammasröntgen digikuvantamislaitteineen.
Ison röntgenin ulkopuolelle sijoitettiin kuvankatselupääte, jossa asiakas pääsee yhdessä eläinlääkärin kanssa katsomaan lemmikkinsä röntgenkuvia.

Potilasheräämötiloja on neljässä eri paikassa potilaan vaatiman hoidon tarpeen mukaan. Kissapotilaita varten on lisäksi vain niille pyhitetty kissala. Päiväsairaalassa olevan kissapotilaan ympäristö pyritään tekemään kissalle mahdollisimman stressittömäksi. Kissojen ’yksiöissä’ on mm. erillinen hiekkalaatikko-osasto. Vuonna 2016 olemme saanut kissaystävällisen klinikan sertifikaatin.

Klinikalla on oma sisäinen laboratorio. Näytteet otetaan potilaskäynnin yhteydessä, ja iso osa valmistuu tarvittaessa jo potilaan hoidon aikana. Ulkoisiin yhteistyölaboratorioihin tarvittavat näytteet lähtevät päivittäin.

Varaa aika käynnille!

Ajanvaraus

puh (03) 3143 6600

ma-pe 8-19.30, la 9-14

Palvelemme

Ajanvarauksella arkisin 8-19.30 ja lauantaisin 9-15

Päivystys lauantaisin 9-14

Poikkeavat aukiolot:

Osoitteemme

Sammon valtatie 7

33530 Tampere

(Navigaattoria käytettäessä Vipusenkatu 2)

Eläinklinikka Hakametsä
Sammon valtatie 7
33530 Tampere