Tietoa meistä

Hakametsän eläinlääkäripalvelu avattiin 1.9.1990 Aarikkalankadulla, jossa toimimme ensimmäiset 12 vuotta. Muutimme kivenheiton päähän Hakametsän liikekeskukseen 2002, ja vuonna 2013 tiloissa tehtiin perusteellinen remontti ja laajennus. Vuonna 2018 tuli tarve lisätilalle, jolloin klinikkaamme laajennettiin jälleen. Nyt käytössämme on lähes 900 neliön suuruinen nykyaikainen, toimiva ja korkeasti varusteltu pieneläinklinikka. Tilojen remontin myötä päivitettiin myös logo ja markkinointinimeksi nostettiin ytimekäs Eläinklinikka Hakametsä.

Klinikan omistajina ovat edelleen sen perustajat Anne Siljamäki ja Sanna Elfving, jotka myös työskentelevät klinikalla. Omistus ja päätösvalta on näin ollen täysin yksityinen ja riippumaton, ja veromme maksamme Suomeen. Syyskuussa 2020 klinikka juhli 30-vuotista taivaltaan.

Meille on ensisijaisen tärkeää, että asiakkaat ja lemmikit viihtyvät asioidessaan Hakametsässä. Välillä potilaan tila on vakava ja omistajan huoli suuri. Hoitotilanteessa avainasemassa on ammattitaitoisen henkilökunnan ja potilaan omistajan välinen yhteistyö ja ymmärrys. Näin saavutetaan paras hoitotulos lemmikin hoidossa.

Avarissa aulatiloissa on omat odotusalueet kissoille ja koirille. Myymälässämme on kattava valikoima hoitotuotteita, tarvikkeita, ruokia, leluja ja puruluita. Kaikki myymälämme tuotteet ovat läpäisseet tarkan arvioinnin – myymme vain itse hyviksi ja toimiviksi kokemiamme tuotteita ja tarvikkeita.

Klinikkamme välittömässä läheisyydessä on useita maksuttomia parkkipaikkoja.

Toimenpidehuoneita on varusteltu eri tutkimuksia varten, mm. silmä- ja ultraäänitutkimuksille on varattu omat huoneet ja korkealuokkaiset laitteet. Varsinaista potilashoitotyötä tehdään isolla sairaalaosastolla, jonka yhteydessä on kolme leikkaussalia ja potilasvalvomo. Kahdessa leikkaussalissa tehdään silmä- ja pehmytosakirurgiaa sekä tähystyksiä. Kolmas sali on nivel- ja luuleikkauksia varten. Hammashoidot tehdään omalla erillisellä osastollaan, jossa eläinlääkärillä on käytössä anestesialaitteistot, hammasporat ja hammasröntgen digikuvantamislaitteineen.

Potilasheräämötiloja on kolmessa eri paikassa potilaan vaatiman hoidon tarpeen mukaan. Kissapotilaita varten on lisäksi vain niille pyhitetty kissala. Päiväsairaalassa olevan kissapotilaan ympäristö pyritään tekemään kissalle mahdollisimman stressittömäksi. Vuonna 2016 olemme saaneet kissaystävällisen klinikan sertifikaatin.

Klinikalla on oma sisäinen laboratorio. Näytteet otetaan potilaskäynnin yhteydessä, ja iso osa valmistuu tarvittaessa jo potilaan hoidon aikana. Ulkoisiin yhteistyölaboratorioihin tarvittavat näytteet lähtevät päivittäin.

Huolella hoitaen – siitä lupaudumme pitämään kiinni joka päivä!

Varaa aika käynnille!

Ajanvaraus

puh (03) 3143 6600

ma-pe 8-19.30, la 9-15

Palvelemme

Ajanvarauksella arkisin 8-19.30 ja lauantaisin 9-15

Päivystys lauantaisin 9-14

Poikkeavat aukiolot:

Osoitteemme

Sammon valtatie 7

33530 Tampere

(Navigaattoria käytettäessä Vipusenkatu 2)

Eläinklinikka Hakametsä
Sammon valtatie 7
33530 Tampere

helppu(at)helppu.fi