Henkilökunta

Eläinklinikka Hakametsässä lemmikkisi terveydestä huolehtii 14 eläinlääkäriä, joilla on erityisosaamista pieneläinsairauksien eri osa-alueilta. Eläinlääketieteen kärkijoukossa pysyminen vaatii säännöllistä jatkokouluttautumista. Eläinlääkärimme osallistuvat sekä koti- ja ulkomaan kongresseihin ja jatkokoulutusohjelmiin.

Eläinlääkäreiden rinnalla on hoitotyössä mukana 13 ammattitaitoista pieneläinhoitajaa. Pieneläinhoitajilla on oman eläinlääkärityöparinsa erityisosaamisalaa vaadittavaa osaamista, johon he kouluttautuvat aktiivisesti.

Asiakaspalvelussa lemmikin omistajineen vastaanottaa ajanvaraus- ja asiakaspalveluhenkilö.

Kahtena päivänä viikossa voi klinikalle varata aikoja eläinfysioterapeutti Marle Muurosen vastaanotolle.

Anne Siljamäki, ELL

Valmistunut eläinlääkäriksi 1985
Yrittäjänä Eläinklinikka Hakametsässä vuodesta 1990

Erityiset mielenkiinnon kohteet
* Sydänsairaudet
* Ultraäänitutkimukset
* Sisätaudit
* Ihosairaudet

Jatkokoulutuksia
* ESAVS Cardiology I-V
* Diagnostic ultrasound I-II
* Kymmeniä kansainvälisiä koulutuksia ja kongresseja

Olen työskennellyt Tampereella vuodesta 1985 pieneläinpraktiikassa. 1.9.1990 aloitin yrittäjänä Hakametsän Eläinlääkäripalvelussa ja täällä onkin aikaa vierähtänyt. Pidän työstäni, koska yksikään päivä ei ole samanlainen. Koskaan ei tule olemaan kaiken oppinut, joten työnsarkaa riittänee vielä seuraavatkin 30 vuotta.  Teen myös Kennelliiton hyväksymiä koirien virallisia sydäntutkimuksia (auskultaatio, ultraäänitutkimus ja holter-EKG) sekä Pawpeds-rekisteriin kirjattavia kissojen virallisia sydänultraäänitutkimuksia.

Sanna Elfving, ELL. Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri, silmätarkastuseläinlääkäri

Valmistunut eläinlääkäriksi 1986
Yrittäjänä Eläinklinikka Hakametsässä vuodesta 1990
Erikoiseläinlääkärin tutkinto 1993
ECVO:n sertifioima silmätarkastuseläinlääkäri vuodesta 1993

Erityiset mielenkiinnon kohteet
* Silmäsairaudet ja silmäkirurgia, esim. kaihileikkaukset

Jatkokoulutuksia
* European School of Advanced Veterinary Studies Ophthalmology 1-3
* Acrivet Advanced Veterinary Ophthalmic Surgery
* Kymmeniä kansainvälisiä koulutuksia
* Vuosittain kongresseja, mm. European College of Veterinary Ophthalmology, European Society of Veterinary Ophthalmology, sekä Pohjoismaisten ja Britannian silmäeläinlääkäreiden koulutuspäivät

Toimittuani ensimmäiset viisi vuotta monipuolisessa pieneläinlääkärin klinikkatyössä uppouduin täysin eläinten silmien ihmeelliseen maailmaan. Työssä on ollut mahdollista oppia koko ajan lisää niin koulutuksissa kuin potilaiden parissakin, ja eläinlääketieteen kehityksen myötä päästä yhä tarkempiin diagnooseihin ja edistyneempiin hoitoihin. Hoidan silmäsairauksia myös hevospotilailta yhteistyössä Tampereen Hevosklinikan kanssa.
Työurani alussa koulutuspolut eivät olleet niin hyvin viitoitettuja kuin nykyisin, joten omatoimisuus ja mestari-kisälli-opiskelu vei oppimaan kokeneemmilta mm. Ruotsiin Uppsalan Yliopistoon ja Ranskaan.
Kiinnostava sivutoimi oli myös 10 vuotta kestänyt osallistuminen silmälääkkeiden kehitystyöhön lääketeollisuuden tutkimuskeskuksessa.
Silmäsairauksista olen opettanut ja luennoinut Helsingin Yliopiston Eläinlääketieteellisessä tiedekunnassa, Suomen Eläinlääkäriliiton täydennyskoulutusyhtiö Fennovetissa, sekä lukuisissa yksityisissä eläinlääkäriyrityksissä. Sydämen asianani on kollegoiden kiinnostuksen herättäminen silmäsairauksiin, ja konsultoin paljon muita eläinlääkäreitä heidän potilastapauksissaan ympäri maan. Luennoin myös mielelläni eläinharrastajien tilaisuuksissa pyrkien lisäämään tietoa ja ymmärrystä mm. perinnöllisistä silmäsairauksista.
Ammatillista yhdistystyötä olen tehnyt perustajajäsenenä Suomen Oftalmologieläinlääkärit ry:n (SOFT ) toiminnassa eri rooleissa.

Pirjo Haapasalo, ELL

Valmistunut eläinlääkäriksi 1987

Erityiset mielenkiinnon kohteet
* Ortopedia

Jatkokoulutuksia
* AO-vet basic fracture treatment
* AO fracture treatment advanced techniques-joints
* TTA-tibial tuberosity advancement
* ESAVS feline medicine & surgery

Olen työskennellyt Hakametsässä vuodesta 1998 ja mottoni työssä on "Jokaisella eläimellä on oikeus mahdollisimman kivuttomaan elämään ja liikunnan riemuun". Olen Euroopan ortopediayhdistyksen ja Pohjoismaisen ortopediayhdistyksen jäsen.

Kirsi Kemppainen, ELL. Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri, silmätarkastuseläinlääkäri

Valmistunut eläinlääkäriksi 2003
Silmätarkastuseläinlääkärin tutkinto 2016
Erikoiseläinlääkärin tutkinto 2018

Erityiset mielenkiinnon kohteet
* Silmäsairaudet
* Silmäkirurgia

Jatkokoulutuksia
* Common Nordic Education of Hereditary Diseases in Dogs and Cats
* ESAVS Ophthalmology I-II

Olen hoitanut pieneläimiä Tampereen seudulla vuodesta 2003 lähtien. Hakametsässä aloitin työskentelyn 2019.
Erityinen kiinnostuksen kohteeni ovat silmäsairaudet. Olen suorittanut yhteispohjoismaisen silmätarkastuseläinlääkärin koulutusohjelman ja olen Kennelliiton hyväksymä silmätarkastuseläinlääkäri. Teen myös gonioskopiatutkimuksia.  Hoidan mielelläni kaikkia pieneläinten silmäsairauksia ja teen silmäkirurgiaa.

Eeva-Liisa Lindqvist, ELL. Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri

Valmistunut eläinlääkäriksi 2003
Erikoiseläinlääkärin tutkinto 2015

Erityiset mielenkiinnon kohteet
* Koirien ja kissojen sydänsairaudet
* Sisätaudit
* Ultraäänitutkimukset

Jatkokoulutuksia
* ESAVS Cardiology I-IV
* ESAVS Internal Medicine I-III, ESAVS Ultrasound

Olen aloittanut työt Eläinklinikka Hakametsässä vuonna 2019. Pieneläinlääkärinä olen työskennellyt valmistumisestani lähtien ja työn ohessa suoritin pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkärin tutkinnon, erityisesti sisätauteihin perehtyen. Koirien ja kissojen sydäntutkimukset ovat sykähdyttäneet minua jo opiskeluajoista alkaen. Olen saanut paljon jatkokoulutusta kardiologiasta ja saankin tutkia ja hoitaa sydänpotilaita päivittäin. Vaikka toisinaan sydänpotilaan tilanne voi olla hoitoon tullessa vakava, voidaan lemmikin oloa useimmiten helpottaa lääkityksellä huomattavasti ja nopeasti. Parasta onkin kuulla asiakkaalta kuinka vanha lemmikki lääkityksen voimalla nuortuu ja voi selvästi paremmin. Teen myös Kennelliiton hyväksymiä koirien virallisia sydäntutkimuksia (auskultaatio, ultraäänitutkimus ja holter-EKG) sekä Pawpeds-rekisteriin kirjattavia kissojen virallisia sydänultraäänitutkimuksia.
Toinen suuri mielenkiintoni kohde on sisätautipotilaiden tutkiminen ja hoito. Sisätautipotilaiden tutkimisessa tärkeässä roolissa ovat lemmikin omistajalta saadut esitiedot oireista, tarkka yleistutkimus klinikalla, ultraäänitutkimukset, röntgenkuvaus sekä erilaiset laboratoriotutkimukset. Toisinaan diagnoosi on helposti löydettävissä, mutta toisinaan vaaditaan enemmän pohdintaa ja tutkimuksia. Erityisesti näiden haastavampien tapauksien kohdalla on mielestäni tärkeätä edetä järjestelmällisesti ja tutkia kuitenkin aina perusasiat huolellisest ennen erikoistutkimuksia.
Sisätauti- ja sydänpotilaat ovat melko usein iäkkäitä lemmikkejä, joilla voi olla useita samanaikaisia sairauksia, jotka täytyy huomioida hoidossa. Lemmikkien elämänlaadusta huolehtiminen on minulle tärkeätä.

Sanna Neuvonen, ELL

Valmistunut eläinlääkäriksi 2008

Erityiset mielenkiinnon kohteet
* Ortopedia ja pehmytkudoskirurgia
* Tähystystoimenpiteet ja laparoskopia
* Anestesia

Jatkokoulutuksia
* ESAVS Ortopedia I,II,II (2018)
* AOVET Basic fracture management(2018)
* TTA-kurssi KYON 2019
* Sekä useita lyhyempiä kotimaisia koulutuksia vuosittain

Olen työskennellyt Hakametsässä vuodesta 2015 alkaen.

Piia Pekkola, DVM

Valmistunut eläinlääkäriksi 2010

Erityiset mielenkiinnon kohteet
* Koirien ja kissojen hammassairaudet
* Silmäsairaudet
* Akuutti/päivystyspotilaat

Kouluttaudun eurooppalaisen eläinlääketieteen täydennyskoulutusohjelman silmäsairauksien koulutusohjelmassa (ESAVS, European School for Advanced Veterinary Studies).

Marianna Karvonen, ELL

Valmistunut eläinlääkäriksi 2013

Erityiset mielenkiinnon kohteet
* Kissojen ja koirien hammassairaudet
* Kissalääketiede

Jatkokoulutuksia
* Accesia Dentistry I (2017)
* Accesia Dentistry II (helmikuu 2020).

Olen työskennellyt Eläinklinikka Hakametsässä vuodesta 2016 asti. Tällä hetkellä työskentelen suurelta osin hammaspotilaiden kanssa, mutta teen myös muuta peruspraktiikkaa. Keväällä 2020 osallistun jatkokoulutukseen eläinten hammassairauksista. Hammashoidot tehdään aina anestesiassa ja usein potilailla on hammasongelmien lisäksi myös muita perussairauksia, esimerkiksi sydänvaivoja. Anestesian osalta hankin lisäkoulutusta viimeksi loppuvuodesta 2019 Eläinlääkäripäiviltä. Suoritan tällä hetkellä lisäksi pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkärin tutkintoa.

Marianna on perhevapaalla  2021-2022.

Sara Knuutila (ent. Kyrkkö), ELL

Valmistunut eläinlääkäriksi 2015

Erityiset mielenkiinnon kohteet
* Iho- ja korvasairaudet

Jatkokoulutuksia
* ESAVS Dermatology I-III
* ESAVS Radiology I
* Lukuisia iho- ja korvasairauksia käsitteleviä kursseja, luentoja ja kongresseja.

Erityisenä mielenkiinnon kohteena minulla on ihosairaudet. Ihotautioppi eli dermatologia on laaja kokonaisuus, joka sisältää mm. iho-, korva-, tassu- ja kynsisairaudet sekä ihokasvaimet.
Olen suorittanut kolmiosaisen kansainvälisen ihosairauksien jatkokoulutusohjelman Wienissä vuosina 2015 -2017 (ESAVS Dermatology I-III). Suoritan myös pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkärin tutkintoa.
Ihosairauksien ja peruspraktiikan lisäksi teen tähystystoimenpiteitä, mm. korvatähystyksiä ja tähystyssterilisaatioita.
Tutustu minuun ja lue koirien sekä kissojen iho- ja korvasairauksista nettisivuiltani.

Jenna Seppälä, ELL

Valmistunut eläinlääkäriksi 2015

Erityiset mielenkiinnon kohteet
* Koirien ja kissojen suu- ja hammassairaudet
* Anestesia
* Sisätaudit
* Akuuttihoito

Jatkokoulutuksia
* Accesia Dentistry I (2019)
* Matkustavan koiran sairaudet (2017)
* ESAVS Emergency & Critical Care I (2016)
* BSAVA-kongressi Birmingham (2015)
* Sekä useita lyhyempiä kotimaisia koulutuksia vuosittain

Jenna on tällä hetkellä vanhempainvapaalla.

Saara Trimeloni, DVM

Valmistunut eläinlääkäriksi 2016

Erityiset mielenkiinnon kohteet
* Eksoottiset eläimet, erityisesti kanit, jyrsijät ja fretit

Jatkokoulutuksia
* Kruuse Laser Therapy seminar 2016
* Executive Master in Exotic, Zoo and Wildlife Medicine and surgery, 2017-2019
* European School of Advanced Veterinary Studies (ESAVS) Small Mammal Dentistry (Ferrets, Rabbits and rodents) 2019
* Critical care, anesthesia and analgesia of exotic pets 2020

Urani aikana olen työskennellyt sekä kunnissa, pienillä yksityisklinikoilla että suuremmilla päivystävillä klinikoilla. Eläinklinikka Hakametsässä olen työskennellyt kesästä 2021 asti. Ammatillisesti suurin mielenkiinnon kohteeni on eksoottisten lemmikkien lääketiede, pääpainona kanit, jyrsijät ja fretit. Tällä alalla pyrinkin koko ajan jatkokouluttautumaan ja päivittämään tietämystäni.

Saara on vanhempainvapaalla vuonna 2022.

Karoliina Varmiola, ELL

Valmistunut eläinlääkäriksi 2017

Erityiset mielenkiinnon kohteet
* Kissalääketiede
* Akuuttilääketiede
* Sisätaudit
* Kirurgia

Jatkokoulutuksia
* Fennovet Sydämen ultraäänitutkimuksen perusteet
* Fennovet Akuutti kissapotilas, Kissan endokrinologia ja Kissan gastroenterologia
* IVC Graduate Academy 2018
* BSAVA Congress 2017
* Fennovet vatsaontelon ultraäänitutkimus (maaliskuu 2020)

Olen aloittanut työskentelyn Hakametsässä syksyllä 2019. Kissapotilaat ovat erityisen lähellä sydäntäni ja jatkokouluttaudun aktiivisesti painottaen kissalääketieteen koulutuksia.

Anna-Maija Merikoski, ELL

Valmistunut eläinlääkäriksi 2019

Erityiset mielenkiinnon kohteet
* Akuuttilääketiede
* Kirurgia

Olen työskennellyt Hakametsässä keväästä 2019 alkaen.

Anna-Maija on perhevapaalla vuonna 2022.

Anu Mäkelä, ELL

Valmistunut eläinlääkäriksi 2019

Erityiset mielenkiinnon kohteet:
* Kissojen ja koirien hammassairaudet
* Pehmytosakirurgia
* Anestesia
* Eksoottiset eläimet

Jatkokoulutuksia
* Yliopistollisen eläinsairaalan Internship-ohjelma 2021
* Suoritan lisäksi tällä hetkellä pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkärin tutkintoa

Olen työskennellyt Hakametsässä vuodesta 2022 alkaen.

 

Oona von Bagh, DVM

Pieneläinhoitajat

Minna Pehkonen

Valmistunut pieneläinhoitajaksi 2002

Erityiset mielenkiinnon kohteet
* Koirien ja kissojen sydänsairaudet
* Eläinten käyttäytyminen ja hyvinvointi
* Laboratoriotyöskentely

Työskennellyt Hakametsässä vuodesta 2004.

Annika Lähteenmäki

Valmistunut pieneläinhoitajaksi 2003

Erityiset mielenkiinnon kohteet
* Ortopedia
* Leikkaussalityöskentely
* Röntgentutkimukset

Työskennellyt Hakametsässä vuodesta 2008

Saara Seppälä

Valmistunut pieneläinhoitajaksi 2008
Eläintenhoidon erikoisammattitutkinto 2021, klinikkaeläinhoitamisen erikoisala (anestesiatoimenpiteet ja työn organisointi)

Erityiset mielenkiinnon kohteet
* Silmätoimenpiteet, kaihileikkaukset
* Leikkaussalityöskentely ja anestesiavalvonta
* Laboratoriotutkimukset

Ammattitaidon ylläpitämiseksi käyn säännöllisesti koulutuksissa. Olen työskennellyt Hakametsässä vuodesta 2006.

Suvi Salminen

Tuuli Sointu

Niina Joutsensalo

Valmistunut pieneläinhoitajaksi 2011

Erityiset mielenkiinnon kohteet
* Leikkaussalityöskentely ja anestesiavalvonta
* Ortopedia
* Tähystysleikkaukset

Jatkokoulutuksia
* ESVPS eksoottisten anestesia, analgesia ja critical care
* Anesthetic consideration for specific conditions 1 ja 2
* Pieneläinhoitajapäivät 2011

Työskennellyt Hakametsässä vuodesta 2019. Kotoa löytyy lapinkoira Akka sekä 3 kissaa, Alpo, Hertta ja Alma. Vapaa-ajalla pyrin touhuamaan eläinystävieni kanssa ja muutenkin liikkumaan etenkin luonnossa.

Anniina Tietäväinen

Valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi 2014

Erityiset mielenkiinnon kohteet
* Tähystystoimenpiteiden avustus, erityisesti korvatähystykset
* Leikkaussalityöskentely
* Laboratoriotyöskentely

Työskennellyt Hakametsässä vuodesta 2013

Tiina Härkönen

Valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi 2019

Lotta Hellman

Valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi 2019

Krista Sorjamaa

Valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi 2020

Erityiset mielenkiinnon kohteet
* Laboratoriotyöskentely
* Senioripotilaat
* Kanit

Päädyin Hakametsään tehtyäni ensin eläintenhoitajaopiskelujeni aikana kuuden viikon harjoittelujakson klinikalla ja saatuani tiedon, että klinikalle haetaan oppisopimusopiskelijaa tuli lopusta historiaa. Olen siis työskennellyt Hakametsässä keväästä 2019.
Senioripotilaiden hyvä hoitaminen on sydämen asiani, koska haluan tukea vanhentuvan ystävän erityistarpeita hyvän elämän takaamiseksi. Entisenä kaniomistajana myös kanien lajityypillisten tarpeiden huomioon ottaminen arkielämässä ja klinikkatyössä on minulle tärkeää.

Riikka Rekola

Valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi 2020

Erityiset mielenkiinnon kohteet
* Kissojen ja koirien hammashoidot
* Leikkaussalityöskentely

Aloitin Hakametsässä 2021 ensin kesäsijaisena ja jatkoin siitä perhevapaan sijaisuuteen. Kotoa löytyy kaksi karkeakarvaista kettuterrieriä Jeppe ja Viivi. Vapaa-ajalla touhuan koirien kanssa, pyöräilen sekä teen puutarhatöitä. Tulevaisuudessa haluan kehittää osaamistani anestesian parissa.

Eläinfysioterapeutti

Eveliina Mäki, eläinfysioterapeutti

Fysioterapeutti 2019
Eläinfysioterapian erikoistumisopinnot 2021

Olen Eveliina, eläinfysioterapian erikoistumisopinnot suorittanut fysioterapeutti (AMK) sekä ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja. Olen kiinnostunut mm. eläimen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, kipukäyttäytymisestä ja omaehtoisesta käsittelystä hoitotoimenpiteissä. Fysioterapiassa minulle on tärkeää, että asioita tehdään yhteistyössä ja vuorovaikutuksessa niin omistajan kuin eläimenkin kanssa. Tavoitteenani on, että sekä eläimelle että omistajalle jää fysioterapiakäynnistä positiivinen ja mahdollisimman stressitön kokemus.

Marle Muuronen, eläinfysioterapeutti

Hevoshieroja 2013
Fysioterapeutti 2017
Eläinfysioterapian erikoistumisopinnot 2019

Olen innokas opiskelija ja kouluttaudun jatkuvasti lisää työni ohessa. Tähän mennessä olen kouluttautunut mm. Erilaisten manuaalisten tekniikoiden (kuten faskiakäsittelyt, nivelmobilisaatio, kinesioteippaus jne),
terapeuttisen harjoittelun ja eläinten kouluttamisen parissa.

Minulle eläinfysioterapiassa on tärkeää sekä omistajan että eläimen huomioiminen. Manuaalisella käsittelyllä pystyn helpottamaan erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloja.
Terapeuttisella harjoittelulla ja kotiharjoitteilla taas päästään vaikuttamaan esimerkiksi puolieroihin, liikkuvuuteen, tasapainoon ja lihasvoimaan. Fysioterapiassa tärkeässä roolissa ovat myös ohjaus ja
neuvonta kuntoutukseen liittyen. Minulle on tärkeää, että myös omistaja ymmärtää miksi valitsemme vaikkapa juuri tiettyjä kotiharjoitteita ja mitä itse näen tai tunnen käsittellessäni eläintä. Minulle jokainen
eläin on yhtä tärkeä, oli se kotikissa tai aktiivinen harrastuskoira. Fysioterapia on erityisen tärkeässä osassa erilaisten leikkausten jälkeisessä kuntoutuksessa, mutta sillä voi olla tärkeä rooli myös harrastuskoiran kehonhuollossa.

Asiakaspalvelu & hallinto

Janika Asteljoki, klinikkajohtaja

Valmistunut pieneläinhoitajaksi 2001

Jatkokoulutuksia
Johtamisen erikoisammattitutkinto JET 2018

Työskentelin Yliopistollisessa Eläinsairaalassa apulaisosastonhoitajana 2001-2009, minkä jälkeen olen ollut Eläinklinikka Hakametsän palveluksessa ensin pieneläinhoitajana ja sittemmin klinikkaesimiehenä.

Heli Pyylampi, hoitotyön vastaava

Valmistunut pieneläinhoitajaksi 2008

Erityiset mielenkiinnon kohteet
* Kanit ja jyrsijät, erityisesti marsut
* Eksoottiset eläimet
* Kissat
* Perioperatiivinen hoitotyö

Olen aloittanut urani Hakametsässä 2006 oppisopimuksella ja työskentelin pieneläinhoitajana pääasiassa ortopedian parissa vuoteen 2012 asti. Tämän jälkeen kerrytin ammattitaitoa muualla palatakseni jälleen jäähallin kupeeseen vuonna 2020.

Riikka Seppälä, asiakaspalveluvastaava

Erityiset mielenkiinnon kohteet
* Käyttäytyminen
* Lemmikin koulutus
* Ruokinta

Jatkokoulutuksia
* useita koulutuksia ja luentoja eläinten ruokinnasta

Olen työskennellyt Hakametsässä vuodesta 2006. Vapaa-aika kuluu koirien kanssa puuhatessa, vuosien varrella kokemusta on kertynyt mm. palvelus- ja pelastuskoiratoiminnasta.

Raita Vaha, vastaanottoavustaja

Erityiset mielenkiinnon kohteet
* Eläinten käyttäytyminen ja ruokinta
* Seniori-ikäisten kissat ja koirat

Minulle tärkeitä asioita ovat sekä eläinten että heidän omistajiensa hyvinvointi. Asiakaspalvelun rikkaus ovat ehdottomasti erilaiset kohtaamiset ja auttaminen. Olen työskennellyt Hakametsässä vuodesta 2015

Sari Mäyränpää, vastaanottoavustaja

Erityiset mielenkiinnon kohteet
* Kanien käyttäytyminen, ruokinta ja sairaudet
* Jyrsijät ja muut eksoottiset lemmikit
* Eläinsuojelu

Jatkokoulutuksia
* Koirien ja kissojen ensiapuluento 2012
* useita eksoottisten eläinten hoitoon erikoistuneiden eläinlääkäreiden pitämiä kaniwebinaareja ja kaniluentoja kanien ruokavalioon, sairauksiin ja hoitoon liittyen
* useita koirien ja kissojen ruokintaluentoja

Aloitin työt Eläinklinikka Hakametsässä loppuvuodesta 2019. Minulla on vankka asiakaspalvelutausta aiemmista töistä ja toimin myös eläinkoordinaattorina Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistyksessä usean vuoden ajan. Eläinten ja asiakaspalvelun lisäksi tykkään kirjoittamisesta, minkä vuoksi olen julkaissut kanien hoito-oppaan vuonna 2017. Kanikirjan voit käydä ostamassa klinikalta. Seuraan aktiivisesti kanimaailman uusia tuulia ja jaan kanitietoa mm. Sarin Arkin blogissani. Palvelen asiakkaita myös englanniksi ja tarvittaessa ruotsiksi.

Varaa aika käynnille!

Ajanvaraus

puh (03) 3143 6600

ma-pe 8-19.30, la 9-14

Palvelemme

Ajanvarauksella arkisin 8-19.30

Päivystys lauantaisin 9-14

Poikkeavat aukiolot:

  • pe 24.6. suljettu

    la 25.6. suljettu

Osoitteemme

Sammon valtatie 7

33530 Tampere

(Navigaattoria käytettäessä Vipusenkatu 2)

Eläinklinikka Hakametsä
Sammon valtatie 7
33530 Tampere

helppu(at)helppu.fi