Meistä

Eläinklinikka Hakametsässä lemmikkisi terveydestä huolehtii 17 eläinlääkäriä joilla on myös vaativaa erityisosaamista pieneläinsairauksien eri osa-alueilta. Eläinlääketieteen kärkijoukossa pysyminen vaatii säännöllistä jatkokouluttautumista. Eläinlääkärimme osallistuvat säännöllisesti sekä koti- että ulkomaan kongresseihin ja jatkokoulutusohjelmiin.

Eläinlääkärit Anne Siljamäki ja Sanna Elfving avasivat Hakametsän Eläinlääkäripalvelun syyskuun 1. päivänä 1990 Hakametsän kaupunginosaan Aarikkalankadulle. Klinikka toimi siellä ensimmäiset 12 vuotta. Lisää eläinlääkäreitä ja hoitajia liittyi vuosien varrella joukkoon, palveluja laajennettiin ja klinikka muutti sitten kokonaan uusiin tiloihin kivenheiton päähän Hakametsän liikekeskukseen vuonna 2002. Klinikkaa ja eläinten hoitoa kehitetään edelleen koko ajan ja uusia hoitotiloja on remontoitu käyttöön vuosina 2013, 2018 ja 2022. Nyt käytössämme on lähes 900 neliön suuruinen nykyaikainen, toimiva ja korkeasti varusteltu pieneläinklinikka, joka on vuodesta 2013 käyttänyt ytimekästä ja perinteet säilyttävää nimeä Eläinklinikka Hakametsä.

Syyskuussa 2020 klinikka juhli 30-vuotista taivaltaan ja sai samana syksynä kunnian vastaanottaa tunnustuksena Suomen Eläinlääkäriliiton Yrittäjäpalkinnon. Perusteluissa nostettiin esiin erityisesti henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen ja pitkäjänteinen pieneläinten vaativan eläinlääketieteellisen hoidon kehittäminen.

Meille on ensisijaisen tärkeää, että asiakkaat ja lemmikit viihtyvät asioidessaan Hakametsässä. Välillä potilaan tila on vakava ja omistajan huoli suuri. Hoitotilanteessa avainasemassa on ammattitaitoisen henkilökunnan ja potilaan omistajan välinen yhteistyö ja ymmärrys. Näin saavutetaan yhdessä lemmikille paras hoitotulos. Tarjoamme erikoiskoulutusta vaativia toimenpiteitä, kuten silmänsisäistä kirurgiaa, sisätautisia ja kardiologisia ultraäänitutkimuksia, iho- ja korvatautien perusteellista tutkimusta, ortopedista kirurgiaa ja tähystysleikkauksia.

Eläinlääkäreiden rinnalla on hoitotyössä mukana 14 osaavaa, ammattitutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa. Pieneläinhoitajilla on oman eläinlääkärityöparinsa erityisalan vaatimaa osaamista, johon he kouluttautuvat aktiivisesti.

Asiakaspalvelussa lemmikin omistajineen vastaanottaa iloinen ja palvelualtis ajanvaraus- ja asiakaspalveluhenkilöstö.

Kahtena päivänä viikossa voi klinikalle varata aikoja eläinfysioterapeutti Eveliina Mäen vastaanotolle.

[staff toimenkuva=”elainlaakarit”]

Pieneläinhoitajat

[staff toimenkuva=”pienelainhoitajat”]

Eläinfysioterapeutti

[staff toimenkuva=”elainfysioterapeutti”]

Asiakaspalvelu & hallinto

[staff toimenkuva=”asiakaspalvelu-hallinto”]

Varaa aika käynnille!

Ajanvaraus

puh (03) 3143 6600

ma-pe 8-19.30, la 9-15

Palvelemme

Ajanvarauksella arkisin 8-19.30 ja lauantaisin 9-15

Päivystys lauantaisin 9-14

Poikkeavat aukiolot:

Osoitteemme

Sammon valtatie 7

33530 Tampere

(Navigaattoria käytettäessä Vipusenkatu 2)

Eläinklinikka Hakametsä
Sammon valtatie 7
33530 Tampere

helppu(at)helppu.fi